YSS R&D

 

Wij zijn het officiële YSS R&D center voor Europa en in het bijzonder voor MX motoren, we werken elke dag aan nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten zodat jij het maximale uit je motor kan halen.‚Äč


2023

In april 2023 is het nieuwe YSS DC geopend in Thailand.


2022

Er wordt gewerkt vanuit ultramoderne fabrieken en met de beste apparatuur voor bewerkingen en testen, ervaren mensen in zowel de productie als de R&D-afdeling, wint YSS langzaam maar zeker de wereldmarkt met slechts één doel voor ogen: nummer 1 zijn in de wereld!

   Met investeringen in nieuwe gebouwen, machines, en de beste R&D professionals laat YSS suspension de wereld zien dat ze serieus aan dit doel werken.

Kosten noch moeite wordt gespaard om absolute kwaliteit te garanderen en om de wereld YSS topproducten te leveren.


2005

Door zijn bijdrage en deelname werd een Europees R&D-centrum geopend en konden nieuwe normen worden bereikt, zoals in de ISO / TS16949-norm van TUV Rheinland, die de YSS schokbrekers tot de top op het gebied van vering behoorde.


2004

YSS internationaal zocht naar diepgaande technische kennis om de YSS-schokbrekers naar het hoogste niveau te ontwikkelen.

Het is gevonden in de persoon van Harry Essens uit Nederland.

Harrie Essens mogen we zonder twijfel een absolute veringspecialist noemen en heeft zijn sporen in de vering techniek meer dan verdiend.

The best quality product design design development quaranteed and leaded by Mr. Harrie, the shock absorber designed specialist from Netherlands who has been designed shock absorber for 35 years since 1980.


1995

Het bedrijf werd geherstructureerd en daardoor kon de echte groei beginnen.


1988

Vanwege de toenemende vraag naar deze schokdempers is besloten de productie uit te breiden en was er een nieuwe, grotere locatie betrokken.


1983

Oprichting van YSS suspension, het is een Thais bedrijf.


Wij zijn het officiële YSS R&D center voor Europa en in het bijzonder voor MX motoren, we werken elke dag aan nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten zodat jij het maximale uit je motor kan halen.


We never stop exploring new technology to create better performance and higher satisfaction. Every product has been carefull designed and tested to meet YSS standard.